reel image

Testimoniale

Când am închiriat cabina foto pentru nunta noastră, nu știam exact ce presupune, doar auzisem despre concept la niște cunoscuți.

Ne-am dat seama acum că a fost cea mai bună alegere pentru a întreține atmosfera la nunta noastră. Accesoriile haioase puse la dispoziție au angrenat la distracție toți invitații, indiferent de vârstă.

Datorită  Cabinei Gold, acum avem amintiri minunate cu cei care ne-au fost alături în aceste clipe speciale, atât prin pozele făcute de ei sau împreună cu ei, cât și prin oracolul completat cu urări de suflet.

Recomandăm cu căldură Cabina Gold și echipa Gold Moments, care a dat dovadă de profesionalism și implicare pe tot parcursul evenimentului.

Mulțumim echipa Gold Moments pentru Momentele de aur surprinse atât de frumos de voi printr-un obiectiv și păstrate în sufletul nostru pentru toată viața!

Ana & Mihai - Brasov

Datorita celor de la NCS Gold Moments, petrecerea noastra a fost mult mai animata, ne.am amuzat foarte tare proband recuzita si ma pot bucura oricand de acele momente, deoarece mi.au ramas ca amintiri multe fotografii. Pe aceasta cale dorim sa va multumim! Recomandam cu caldura tuturor celor care vor ca petrecerea lor sa fie plina de culoare!

Mary & Catalin - Constanta

Dragilor va multumesc din suflet! Am avut parte de cele mai frumoase momente la petrecere! Iar pozele acu stau marturie!

Mihaela - Bucuresti

Cele mai tari poze si momente de distractie! Va super multumim!

Daria & Bogdan - Cluj

Suuuper accesorii, suuper echipa! Multumim! Botezul baietelului nostru a fost special datorita voua!

Flory & Sorin - Brasov

Invitatii nostri au fost incantati de magnetii pe care i-au primit drept marturie! Va vom recomanda la toti prietenii!

Ionut & Alexandra - Buzau

Voiam sa va multumesc pentru ieri seara . Distractia  a depasit orice asteptare, toata lumea a fost incantata!! Cateva persoane sunt interesate si ele de serviciile voastre , o sa va recomand cu drag peste tot ! Va multumesc inca o data!

Miky - Buzau

Multumim pentru faptul ca ati reusit sa faceti de neuitat prima petrecere a fetitei noastre. Albumul este cel mai frumos cadou pe care il puteam face ! Peste ani, va fi o amintire de aur!

Dana & Dragos - Focsani