reel image

Despre noi

”We put fun in a photograph,
We make GOLD MOMENTS for you…”

Aceasta este motto-ul de la care am pornit în realizarea conceptului, inspirați fiind de versurile melodiei lui Ed Sheeran. Noi, echipa GOLD MOMENTS , dorim să marcăm fiecare eveniment la care participăm într-un mod amuzant și special,  ajutați fiind de cel mai nou instrument de entertainment : CABINA  FOTO  GOLD.

Nu mai știi ce ai făcut aseară? CABINA GOLD îți împrospătează memoria prin intermediul numărului nelimitat de  printuri funny sau fotomagneți oferite la  evenimentul la care ai asistat  .

Surprizele CABINEI GOLD fac petrecerea de neuitat atât pentru invitați cât și pentru organizatori. Vă mai amintiți cum completam de zor pe băncile școlii în caietul cu amintiri al prietenilor? ”Stop Regie, acum se scrie; ”Stop Pagina Mea!” sunt doar câteva din expresiile celebre ale acelor vremuri. GOLD MOMENTS oferă un nou sens oracolului de odinioară, reușind să transmită emoția de atunci atât celor care completează, cât și celor care îl citesc. Lângă urările de bine, se pot lipi fotografii realizate la cabină . Ne asigurăm că printăm un număr suficient de poze astfel încât toți cei care completează oracolul să rămână cu duplicatul pozei atașate.

Datorită versatilității sale, CABINA GOLD poate fi integrată cu ușurință la orice eveniment, personalizată în funcție de dress code-ul și tematica stabilită!

Pe de o parte, poate fi un bun ENTERTAINER. Reușeste să distreze invitații  oferindu-le doze de umor prin intermediul cabinei foto GOLD deschise. Distracția e la vedere , toți admiră  și se amuză de personajele create folosind accesorii haioase.

La polul opus,  izolează voia bună. Folosind  cabina foto GOLD închisă , invitații vor intra în spatele draperiilor unde vor da frâu liber imaginației.  Hohotele de râs ce se aud din interior îi vor îndemna pe toți să încerce experiența .

Dispunem de  o recuzită variată care îi va surprinde chiar și pe cei mai cârcotași invitați.  Astfel , pe măsură ce prind gustul distracției,  pot deveni : Bob Marley, Elvis Presley, pirat, marinar, polițist, pompier, sultan, rege, împărat, spartan, viking și  multe alte personaje. Se pot întoarce în timp realizând fotografii în stilul anilor ´20, ori pot călători în alte spații cosmice, devenind eroi în Star Wars.

Accesoriile personalizate dau fără îndoială savoare și originalitate petrecerii!

Dacă vrei să ai o petrecere memorabilă, CABINA GOLD este  soluția! Cu noi, deși  distracția trece, amintirile rămân!